Magazina Qendrore : Lagjja Perimore Sukth, Durres , Hapur : 08:00 – 17:00 +355 44 500 602 / Mobile : +355692075641 info@k-aks.com

Shoqëria K-AKS Shpk


prej 21-Vjetësh tregton me shumicë edhe pakicë aksesorë alumini, metalik edhe plastik për profile të ndryshme alumini që tregtohen në Shqipëri edhe Ballkan nëpërmjet një procesi të gjatë investimesh, kërkimesh dhe studimesh të lidhura me aluminin.

Lexo me shume

Projektimi i aksesorëve


realizohet kundrejt një bashkëpunimi me kërkues, arkitekt, dizenjator e prodhues të dyerve e dritareve.

Lexo me shume

Misioni jonë


është të arrijmë, me ndihmën e një stafi të kualifikuar, të prodhojmë dhe të tregtojmë aksesorë të aluminit dhe plastikës në vend dhe në Ballkan me një cilësi dhe kosto të konkurrueshme në treg.”

Lexo me shume

Qëllimi ynë


është të operojmë me efikasitet, integritet dhe të njihemi si më të mirët në sytë e punonjësve, klientëve dhe furnitorëve tanë.”

Lexo me shume

Deshironi produktet me te mira ne treg? Shkarkoni katalogjet tane!

Postimet e Fundit

Partneret Tane

Subscribe