Morseta

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6504″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][vc_column_text]

– Te prodhuara me celiqe  te kualitetit te larte, fortesi e siperfaqes se punes 58-62 HRC

– Paralelesia  0.0005/100mm

– Shtrengim i shpejte  dhe i kollajt

– Perdoren per kapje  dhe matje  precize .ne  RATIFIKA  ,FREZA ,EDM, dhe ELECTROFIJE

– Garantojne shtrengim te forte dhe siguri ne cdo pozicion

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6490″ img_size=”400X100″ onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6471″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][vc_column_text]- Sipas planit horizontal me 360 grade dhe sipas planit vertikal me 45 grade

– Shtrengim i forte dhe pozicionimi sipas tre drejtimeve e bejne shume te

– Pershtatshme per kapje dhe punimin pjeseve me plane te pjerret me kende te ndryshme per freza dhe retifika.[/vc_column_text][vc_single_image image=”6495″ img_size=”400X100″ onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6469″ img_size=”300×300″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][vc_single_image image=”6506″ img_size=”400X100″ onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]