Sherbimet

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”TRAJTIME TË SIPËRFAQES SË METALEVE ” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%231e223d” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”6355″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”KARPENTERIA K-AKS JU OFRON” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%231e223d” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”6356″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”REPARTI I TEKNOLOGJISE MEKANIKE DHE PRECISIONIT K-AKS JU OFRON” font_container=”tag:h3|text_align:left|color:%231e223d” google_fonts=”font_family:ABeeZee%3Aregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_single_image image=”7119″ img_size=”medium” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”zoom” css_animation=”fadeInLeftBig”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]-Pastrime te siperfaqeve te  metaleve  me procese te ndryshme . Larje automatike me solucione dhe acid. Pastrim me sabiatrice.

-Veshje e siperfaqeve te metaleve  me zink , nikel , krom  ,qeramik ,flake zinc, rrotobarile deri ne 1200 mm dhe vaske 5000 mm .

-Veshje e siperfaqeve  me dimensione  te medha  me zink dhe alumin  ne objekte te perfunduara.

-Lyerje me puder dhe klasike .[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]-Projektime  dhe Prodhime  te konstruksioneve te ndryshme metalike, fasada, kapanone, veranda, lokale etj.

-Prerje me spesor 25 mm  deri ne  gjeresi  2000mm

-Kthime me piegatrice  deri ne 6000 mm

-Kalandrime  cilindrike dhe konike  me spesor  deri ne …..

-Kalandrime  tubash  cnc  per profile te ndryshme

-Saldime  Tig -Mig

-Presa trancimi me dimensione te ndryshme nga 10 ton deri ne 400 ton.

-Presa me injeksion Plastike 130 ton deri ne 450 ton.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]-Punime mekanike me teknologji speciale  dhe precision te larte

-Projektim  dhe prodhim Stampa , injeksion  plastike , Stampa trancimi progresive

-Stampa fusion  alumini

-Punime me Freze  dhe Torno  CNC

-Frezime  deri ne  2000 x 1000 x 800 mm

-Tornime  Cnc  Φ300 x1000

-Frezime /Tornime  tradicionale

-Retifikime  deri ne  500 x1200 mm

-Prerje  me fije deri ne  350 x250x250 me 5 Akse

-Edm  Punime me elektroerozion

-Temperime  deri ne  1200 grade celcius

-Niturime  me dimensione  1150 x750 x400 mm

-Salle  metrologjike  per menaxhimin dhe kontrollin  e cilesise sipas  standarteve[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]