Freza

Freza METALODURO
Nga Ø 0.4mm deri ne Ø25 mm
Me 1 teh 2/3/4/6/8 tehe
Per te gjitha tipet e materialeve (celik,gize ,inox,alumin ,pvc,inconel titan, celiqe te temperuar )
Per zgrosim dhe finiture
Freza me inserte (pllaketa)
Per te gjitha tipet e punimeve ( spanime ,frezim anesore ,frezime ballore ,zmusime )

Lexo me shume >>>

INSERTE (pllaketa )
Per te gjitha tipet e materialeve (celik,gize ,inox,alumin ,pvc,inconel titan, celiqe te temperuar )
Per zgrosim dhe finiture

Lexo me shume >>>