Mandrino dhe aksesoret

Mandrino , pinca ,portapinca ,zgjatues 

Per te gjitha tipet  e tornove dhe frezave  CNC

DIN, MAS-BT ,ISO 40-50  ,HSK PSC,

Mandrino per meshkuj

Pinca ,ER16,ER25 ,ER32 , ER40 ,

Pinca per meshkuj

Reduktore

Lexo me shume >>>