Avancatoret pneumatike / Tavolinat e rrotullueshme / Presat pneumatike

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6755″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”fadeInLeftBig” link=”http://mybeta.k-aks.com/wp-content/uploads/2018/11/ALIMENTATORI-PNEUMATICI-PNEUMATICS-FEEDERS-166-2.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6762″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”fadeInLeftBig” link=”http://mybeta.k-aks.com/wp-content/uploads/2018/11/TAVOLE-ROTANTI-PNEUMATICHE-PNEUMATIC-ROTATIVE-TABLES-2-1.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6763″ style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”fadeInLeftBig” link=”http://mybeta.k-aks.com/wp-content/uploads/2018/11/MAPE-presse-impaginato-1.pdf”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]AVANCATORET PNEUMATIKE (ME AJER)

E ndertuar per ti sherbyer presave eksentrike, hidraulike etj. Perdoren kudo te jete e nevojshme per avancimin e materialit: shirita, profile, fije, tubo, karta, gome etj.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]TAVOLINAT E RROTULLUESHME

Gjejne perdorim ne sektore te ndryshme industriale ku ka transferime te shkurtra te rrotullueshme ne makinerite e shpimit apo filetimit, kudo ku kerkohen levizjet automatike te pjeseve qe prodhohen ne seri.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]PRESAT PNEUMATIKE (ME AJER)

Seria jone e presave pneumatike perfshin modele te ndryshme, me force shtypje maksimale qe varion nga 265 daN deri ne 3300 daN. (270 – 3365 kg Force). Jane te pershtatshme per pune te ndryshme dhe permbushin parametrat CE. Permbajne parametrat e sigurise dhe komanden me dy duar. Rruga (korsa) e pistonit eshte e rregullueshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Shkarko” style=”3d” color=”sky” i_icon_fontawesome=”fa fa-download” css_animation=”fadeInLeftBig” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmybeta.k-aks.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2FALIMENTATORI-PNEUMATICI-PNEUMATICS-FEEDERS-166-2.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Shkarko” style=”3d” color=”sky” i_icon_fontawesome=”fa fa-download” css_animation=”fadeInLeftBig” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmybeta.k-aks.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2FTAVOLE-ROTANTI-PNEUMATICHE-PNEUMATIC-ROTATIVE-TABLES-2-1.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Shkarko” style=”3d” color=”sky” i_icon_fontawesome=”fa fa-download” css_animation=”fadeInLeftBig” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fmybeta.k-aks.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2FMAPE-presse-impaginato-1.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]