GABINA DUSHI

1. Kiti Parma

MODELI PARMA ; Kush tha qe ky qytet njihet vetem per gastronomine ??
Shfletoni modelet Parma te gabinave te dushit dhe shijoni elegancen e tyre .

2. Kiti Roma

Modeli Roma ; Si vete madheshtia e ketij qyteti ,paraqiten edhe modelet e gabinave te dushit te dizenjuara me aksesoret perkates.

3. Kiti Firenze

Me arkitekturen dhe artin qe ka ky qytet nuk ka si te ishte ndryshe dhe ne paraqitjen e gabinave plot stil .

4.Kiti  Torino  ; Dizajni ne te zeze  plot klas dhe  elegance