Okuma CNC Lathe

Okuma modeli L300 M ofron gamen me te gjere te konfigurimeve ,multifunksionale .E ndertuar ne nje trup te vetem ,baze gize  ,me nje sistem orientimi orizontal ,kjo makineri ofron stabilitet ,precision per aplikime te ndryshme .Mandrina standarte 10 ‘’ ,makineria mund te konfigurohet me aksin  Y  me 5 gjatesi te ndryshme te aksit Z. FLESIBILE DHE PRECIZE.