PRODUKTE PER PERSIANE HAMMER

Aksesoret Hammer per persianet me perberje alumini e bejne produktin te jete me rezistent kundrejt kushteve atmosferike . Na falin nje pamje sa tradicionale aq edhe moderne dritareve dhe dyerve tona me nje stil te vecante dhe unik .  

Continue Reading

GRILA ME LITAR

HomeGRILA ME LITARKit i grilave 14-18 me 1 dhe 2 karrukulla / Kit for Roller Shutters 14-18 with one or two pulleys / Set for tapparelle avvolgibili con 1-2 pulleggeLitar grile / Strap box / Avvolgitore a cordoneBilbil grile / Rotating Strap Guide with in nylon with brush / Guidacinghia girevole in nylon con spazzolinoCift [...] Continue Reading

GABINA DUSHI

1. Kiti Parma MODELI PARMA ; Kush tha qe ky qytet njihet vetem per gastronomine ?? Shfletoni modelet Parma te gabinave te dushit dhe shijoni elegancen e tyre . 2. Kiti Roma Modeli Roma ; Si vete madheshtia e ketij qyteti ,paraqiten edhe modelet e gabinave te dushit te dizenjuara me aksesoret perkates. 3. Kiti Firenze Me arkitekturen […]

Continue Reading

VIDA

HomeVIDAVIDAT / SCREWS / VITIVIDA MESORI KOKE EKSAGONALE / HEXAGONAL HEAD SCREWS / VITI CON TESTA ESAGONALEDADO INOX M8 / NUTS INOX / DADI INOX M8VIDA BETONI / CONCRETE FRAME FIXING SCREW / VITI PER FISSAGGIOPERCINA / RIVETS / RIVETTOVIDA DRURI / WOOD SCREWS / HEAD WOOD SCREWSVIDA MAJE PUNTO INOX / SELF DRILLING SCREWS [...] Continue Reading

SHOT BLASTING MACHINE

Makinat gjuajtese jane makinat qe kryejne pastrimin e siperfaqeve te materialeve te ndryshem  si metal , plastike , qelq apo dru. Perdoren kur kemi sasi te madhe material per te pastruar ne nje kohe record . Parimi I punes eshte I thjeshte : nje material abraziv si sfera hekuri, qelq apo korudi pasi bien ne […]

Continue Reading

EDM Wire Cutting Machine

Makinë CNC me fije   mund të punojë lloje të materialeve te  përçueshëm, të tilla si çelik inox, çeliku rezistent ndaj nxehtësisë, aliazh i fortë, veçanërisht i përshtatshëm për të përpunuar matrice  të tilla si matrice progresive, matrice me precision te larte  punimi te siperfaqeve jo te lemuara . Makina ka një precizion  të lartë, një […]

Continue Reading

EDM Electro Erosion Machine

EDM është një teknologji e përpunimit të metaleve që përdor kapacitetin eroziv të shkarkimeve  elektrike për të hequr material. Procesi i elektro-erozionit me shkëndijë, e njohur edhe si EDM.

Continue Reading

Okuma CNC Lathe

Okuma modeli L300 M ofron gamen me te gjere te konfigurimeve ,multifunksionale .E ndertuar ne nje trup te vetem ,baze gize  ,me nje sistem orientimi orizontal ,kjo makineri ofron stabilitet ,precision per aplikime te ndryshme .Mandrina standarte 10 ‘’ ,makineria mund te konfigurohet me aksin  Y  me 5 gjatesi te ndryshme te aksit Z. FLESIBILE […]

Continue Reading