PRODUKTE PER PERSIANE HAMMER

Aksesoret Hammer per persianet me perberje alumini e bejne produktin te jete me rezistent kundrejt kushteve atmosferike .

Na falin nje pamje sa tradicionale aq edhe moderne dritareve dhe dyerve tona me nje stil te vecante dhe unik .