Tornimi me inserte

Tornimi me inserte (pllaketa )

Per te gjitha  tipet e tornove CNC dhe  manuale

Per te gjitha tipet e punimeve (Tornimeme te brendeshme ,tornime te jashtme ,  prerje ,filetime

INSERTE (pllaketa )

Per te gjitha tipet e materialeve (celik,gize ,inox,alumin ,pvc,inconel titan, celiqe te temperuar )

Per zgrosim dhe finiture

Lexo me shume >>>

Lexo me shume >>>