Sherbimet

GALVANIZIMI

PASTRIMI I SIPERFAQEVE METALIKE

FUSHA E FILTRAVE TE AJRIT DHE UJIT

1. Linja e zinkimit
Perdorim zinkimin acid te shoqeruar me tre pasivacione sipas kerkeses se klientit.
Trashesia e veshje shkon deri ne 30 mikron . Linja jone eshte automatike dhe punon si me
rotobarile ashtu dhe me telajo
2. Linja  nikelim- kromim 3 valent
3. Kemi linjen per Flake Zinc. Te paret ne Ballkan
4. Kataforeze

1. Goditjes me mikrosfera metalike qe levizin shume shpejte
2. Goditjes me mikrosfera silici, xhami e materialeve abrazive
3. Ferkimit me element abraziv industrial ose natural ne kazane vibrues
4. Heqja e vajit
5. Pastrim detalesh me ultratinguj
6. Lyerje me pluhur elektrostatik        keto tre zera nuk kane te bejne me pastrimet e sip.
7. Temperim sipas standarteve te kerkuara
8. Shkrim mbi siperfaqen e detajeve me ane te gryerjes elektro kimike

Per ujin

  1. filtra industriale me kapacitet te madh, Sasia e ujit e pa limituar .Ketu futen filtrat e reres, karbon aktiv , de nitrifikimi me rezine anionike te forte
  2. filtra me rrjete vete filtrimi
  3. filtra me kolona selektive sipas cilesise se ujit ose demineralizimi
  4. filtrat me membrana mikrofiltrese Dizzer , gjermane , ku jemi perfaqsues te kesai membrane
  5. filtra industriale me osmoze ne te kundert .membranat me te mira ne treg
  6. analiza te ujit , kite per analiza

Per ajrin

1. Pastrues me solucion ( wet scrubber ) pastron ajrin e ndotur nga pluhuri, gazet acide, e cdo gje tjeter ne gaz.Ajri i ndotur kalon neper mjet aspiratorit ne trupin e scrubberit , kalon barrieren me media pastrues dhe aty le pa pasterite. Nje fluks uji bie me presion nga lart ne forme shiu dhe lag mediat filtruese te cilat leshojne papstertite e ngelura nga ajri dhe i depoziton ne fundin trupit. Po ky uje pastrohet dhe riciklohet

2. Wet scrubberat i prodhojme si vertical ashtu dhe horizontal